Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
11 najhorších darčekov: Nechajte sa inšpirovať!
Zdielať na

11 najhorších darčekov: Nechajte sa inšpirovať!

Server msnbc.com v spolupráci s webom nerdapproved.com urobili výber toho najhoršieho, čo sa dá na internete zohnať ako vianočný darček. Sú to naozaj veľké koniny, preto sme si dovolili ten výber prevziať a ponúknuť ho aj slovenským zlomyseľníkom:-) Ak chcete niekoho na Vianoce naštvať, nech sa páči - už to aj tak nestihnete...

Zvieracia osobná váha

Zvieracia osobná váha

Základy slušnosti hovoria, že sa nepatrí dávať niekomu darček, ktorý naznačuje, že obdarovaný by mal so sebou konečne niečo robiť. Osobné váhy určite patria do tejto kategórie. Táto váha je však vyšší level, pretože obdarovanému nielenže dáte najavo, že je tučný, ale navyše mu ukážete, aké je v skutočnosti zviera. Kilogramy na tej váhe sú totiž zobrazené v podobe zvierat - od malého vtáčika až po obrovského slona.

Laser Spyder III

Laser Spyder III


Toto je pre zmenu dosť pekelný darček. Spyder III je totiž najsilnejší ručný laser, aký sa dá legálne kúpiť. Od ruských priekupníkov možno zoženiete aj niečo výkonnejšie z armádnych zásob, ale za toto vás nebude naháňať žiadna CIA, ani SIS. Zato si s tým môžete bez problémov vypáliť oko alebo podpáliť byt. Laser má totiž výkon 1 000 mW, čo stačí na vypaľovanie dier v horľavých materiáloch - papieri, plastoch, ruke.

Ručné slipy

Ručné slipy


Originálny nápad z internetového obchodu pre mužov, ktorým sa jedny slipy medzi nohami mália. Možno to by mohlo osloviť aj ženy, ale pre ne je na slipových rukaviciach málo čipiek. Rukavice sú strihnuté presne ako slipy (alebo boxerky?), akurát dier je v nich o čosi viac. Koho má takéto niečo osloviť, to je záhada.

Tancujúce zvieratkovské reproduktory


V mnohých domácnostiach sa ostošesť klátia tancujúci Santa Klausovia na baterky. Toto je ale úplne iná káva. Santa Klausovia totiž zvyčajne zavýjajú Jingle Bells či inú vianočnú odrhovačku. Tento tancujúci netvor sa vlní do čohokoľvek. Pustite si video a uvidíte (hlavne budete počuť) koľká bije. Ku zvieratku sa dá pripojiť mp3 prehrávač, takže vám zadžemuje aj na pekelný death metal.

Kancelárske spacie kreslo

Kancelárske spacie kreslo


Každý ťažko pracujúci Homo officeus by určite ocenil chvíľku relaxu priamo v kancelárii. Tento darček je na to ako stvorený. Kreslo, ktoré sa dá pekne rozložiť do tvaru lôžka. Navyše sa dá krútiť, takže unavený pracant si môže urobiť taký malý spací kolotoč. Problém je, že tento darček za takmer 600 dolárov môže veľmi rýchlo prispieť k tomu, že bude spávať pekne doma v posteli. Asi máloktorému šéfovi sa bude páčiť, že jeho podriadení sladko spia počas pracovnej doby.

Personalizované hlavotrasy

Personalizované hlavotrasy


Ak chcete mať na stole alebo na prístrojovej doske auta figúrku s kyvkajúcou hlavou v podobe priateľky, priateľa alebo svokry, môžete si ju nechať vyrobiť. Alebo môžete nechať vyrobiť seba a darovať sa niekomu, komu chcete konštantne liezť na nervy. Internetová stránka, ktorá tieto figúrky ponúka, dáva veľa možností, ako si ju vyskladať do požadovanej podoby. Ako vidno na obrázku, môžete sa niekomu darovať aj sediac na záchode. Vianočná romantika ako vyšitá!

Nafukovací koláč

Nafukovací koláč


Dostať ako darček pod stromček koláč, to asi málokoho nadchne. Dostať ale nafukovací koláč, to každého určite na...rie! Tento sa dá navyše poslať poštou v štýlovej obálke, ktorá je súčasťou balenia. Čo sa týka ceny, vyjde vás to len o chlp drahšie ako skutočný koláč. Ale predstava pretiahnutej tváre príjemcu, keď zistí, akú hlúposť ste mu poslali, tá je na nezaplatenie.

Trasľavé činky

Trasľavé činky


Tento darček patrí do podobnej kategórie ako zvieracia váha. Akurát je to ešte väčšia somarina. Je to činka s baterkami, ktorá vibruje. Ak by to nemalo tie závažia na konci, možno by to dámy nejako využili. Inak je to len ďalší z teleshoppingových zaručených prístrojov na zlepšenie kondície. Predajca sľubuje, že stačí len 6 minút cvičenia denne a dostaví sa výsledok v podobe spevnených rúk. Ak to budete používať aspoň 200 rokov, tak možno...

Žiletkové mydlo

Žiletkové mydlo


Zmysel tohto darčeka by zrejme nepochopil ani agent Mulder. Je to skutočné mydlo, v ktorom je zaliata skutočná žiletka. Možno je to myslené tak, že človek sa časom premydlí až k žiletke a potom si môže pri osobnej hygiene poriešiť aj ochlpené časti tela. Výrobca však pre istotu uvádza, že žiletkomydlo je určené len pre dekoratívne účely. Asi do vitríny v obývačke...

Vtipné škatule

Vtipné škatule

Toto nie je ani tak darček, ako skôr obal na darček. A treba uznať, že je to celkom vtipné. Sú to škatule, ktoré sa tvária ako obaly reálnych výrobkov. Je ich na výber hneď niekoľko. Na obrázku je napríklad škatuľa Hladkača domácich zvierat, Falošnej brady s hadičkou na pivo, Motorizovaného valčeka na cesto a Ručného držiaka multimediálnych prístrojov na predlaktie. Ide o to, že do takýchto škatúľ zabalíte seriózny dar a potom sledujete nechápavé výrazy obdarovaných. Chvíľu budú pochybovať o vašom duševnom zdraví, pretože ste im darovali takú sprostosť. Až po rozbalení príde pointa a pod stromčekom zavládne všeobecné veselie.

Nič

Nič

Bezkonkurenčne najhorší darček všetkých čias. Ak chcete niekoho naštvať alebo rozplakať, darujte mu Nič! Je to ešte horšie, ako tradičné uhlie alebo cibuľa. Tie sa ešte dajú nejako zužitkovať, ale s Nič neurobíte vôbec nič. Je to zabalená prázdna bublina. Na obale je napísané, že ide o ultimátny darček pre ľudí, ktorí majú všetko. Skúste to niekomu takému darovať a dajte vedieť, aké druhy fyzického násilia na vás aplikoval.